1- Condicions generals de compra i la seva acceptació

Les presents Condicions Generals de Compra regulen l’adquisició, a través del lloc web www.quimcacau.cat per part de les persones clientes dels productes oferts a través de la web.
Aquestes Condicions Generals de Compra estan complementades per les Condicions Generals de la web que es poden consultar a través de Avís Legal del lloc web.

Les dades identificatives del responsable de la botiga són:

QUIMCACAU S.L.
c/ de la Palla 22
08221 Terrassa
(Barcelona / Espanya)

CIF. B-65218190

Qualsevol persona clienta que faci una compra està acceptant la totalitat de les Condicions Generals de Compra en la versió publicada per QUIMCACAU! en el moment de l’accés de la clienta a la botiga. En el cas que no estigués d’acord amb el contingut de les Condicions Generals de Compra, no haurà de fer compres a la botiga.

2- Procès de comanda online

Els tràmits i passos a seguir per fer una comanda online són:
– A la pàgina de la web “botiga” trobaràs una selecció de productes que pots comprar per internet i que et podem enviar a casa amb les màximes garanties.
A la botiga física pot ser que en tinguem més. Si estàs interessat/a en alguna cosa que no trobis a la botiga ‘online’, et recomanem que visitis la botiga física de QUIMCACAU o que contactis via telèfon o correu electrònic xocolateria@quimcacau.cat

– Selecciona el/s producte/s desitjat/s, si és el cas, selecciona les variacions que pot tenir el producte (mida, tipus de xocolata…), indica la quantitat desitjada i clica “Afegir a cistella”.

– Pots seguir comprant clicant “continua comprant” o finalitzar la comanda clicant a “Finalitzar comanda”.

– Indica les dades de contacte que et demanem. Seran tractades segons la nostra política de privacitat.

– L’enviament pot ser al domicili que ens indiquis o a recollir a la botiga física (c/ de la Palla 22, 08221 Terrassa) en l’horari d’obertura habitual o previ acord entre QUIMCACAU i la persona clienta.

– Per a fer el pagament utilitza un dels mètodes disponibles. Tots disposen de la protecció necessària per garantir la seguretat de l’operació econòmica.

El preu de tots els productes inclou l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) vigent.

3- Preparació de les comandes i terminis de recollida i/o d’enviament

QUIMCACAU garanteix l’existència de tots els productes que s’ofereixin a la botiga, tot i que, puntualment pugui no garantir la disponibilitat dels mateixos per totes les clientes i en els volums que requereixin en el moment de fer la Comanda. Si és dona el cas ens posarem en contacte per tal d’informar de la situació i les noves condicions.

Les comandes es preparen als matins, per tan qualsevol compra realitzada més tard de les 13h es prepararà al matí següent.

Actualment només podem realitzar entregues a la ciutat de Terrassa, Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls. Per entregues a altres destinacions, si us plau no dubtis en contactar amb nosaltres per estudiar-ho.

L’enviament es realitzarà segons previ acord amb la persona clienta (lloc, horari i termini). En condicions habituals garantim l’entrega entre 1 i 5 dies laborables des del moment que la clienta realitza la comanda. Els enviaments es fan habitualment a través de mitjans propis de repartiment, sempre amb la màxima qualitat i seguretat del servei.

QUIMCACAU no assumirà responsabilitat alguna pel retard en el lliurament o la pèrdua de les comandes quan aquests retards o pèrdues no siguin directament imputables a QUIMCACAU o en casos de força major en els terminis i condicions previstes en les Condicions Generals de Compra.

La recollida de les comandes en la botiga física es pot realitzar dintre l’horari d’obertura de la mateixa i la persona s’haurà d’identificar amb el nom amb el que ha realitzat la comada i/o el numero d’aquesta.

4- Comandes personalitzades
Per a consultes i/o comandes sobre productes i/o idees que tingueu per fer amb xocolata, ja sigui partint de la base dels nostres productes de la botiga o que penseu que podem realitzar (exemples d’alguns productes personalitzats realitzats)

Poseu-vos en contacte a través de qualsevol canal disponible de QUIMCACAU per explicar la vostra idea (recomanem sempre visita a la botiga física, és on ens entenem millor), estudiar la proposta conjuntament i que l’equip QUIMCACAU pugui acabar elaborant i entregant el producte personalitzat acordat.

5- Cancel·lació/devolució i als problemes i/o errors, solucions

Si cancel·les part o la totalitat de la teva compra en un màxim de 24h des del moment que l’has realitzat, QUIMCACAU! farà la devolució de la part (o totalitat si és el cas) de l’import des del mateix sistema de pagament realitzat.

Per la naturalesa de productes d’alimentació, QUIMCACAU no pot acceptar devolucions, si que es compromet a canviar els productes que en el moment de l’entrega i en un màxim de 24h es puguin trobar en mal estat i que no sigui per mal manteniment del producte per part de la persona clienta.

Si tens qualsevol problema durant el el procés de compra i/o finalitzes una compra errònia.

Si reps una comanda no esperada o hi detectes qualsevol error.

Per qualsevol consulta, dubte, queixa suggerència, preocupació que puguis tenir.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de qualsevol canal disponible de QUIMCACAU! i us atendrem degudament, per ajudar i/o resoldre ràpidament la situació, sempre partint dels termes i condicions aquí descrits.


6- Cancel·lació/devolució